Wie zijn we ?

Reeds meer dan 60 jaar is het onze missie om dagelijks bij te dragen aan het geluk van kinderen. Chicco biedt eenvoudige en veilige oplossingen die beantwoorden aan de dagdagelijks eisen van ouders en kinderen, tijdens elke groeifase van de baby.

Ons verhaal

1946 - Geboorte van Artsana

Pietro Catelli sticht de groep Artsana, bedrijf gespecialiseerd in de productie en distributie van artikelen voor aderpunctie en medicatie.

prima-sede-artsana
Ons verhaal

1958 - Geboorte van het merk Chicco

Na de geboorte van zijn zoon Enrico, liefdevol Chicco genoemd, krijgt Pietro Catelli een ingeving als entrepreneur en vader : een merk ontwikkelen, gespecialiseerd in het domein van de kinderartikelen, om aan alle noden te voldoen van kinderen van 0 tot 3 jaar.

Zo wordt het merk Chicco geboren, een merk dat in enkele jaren uitgegroeid is tot een referentie voor ouders en die zich op de Italiaanse markt vestigt als marktleider. Na verloop van jaren zal Chicco overal ter wereld gekend zijn.

nasce-il-brand-chicco
Ons verhaal

Van 1967 tot 1998 - De eerste Artsana filialen

Artsana opent zijn eerste filiaal in Spanje, ontwikkelt zich in het Verre Oosten, opent dochterondernemingen in de Verenigde Staten, Turkije, Brasilië en Argentinië.

filiali
Ons verhaal

Begin 2009 - Vervolg van de internationale ontwikkeling

Opening van nieuwe dochterondernemingen in Indië, Rusland, Mexico en Polen.

sviluppo-internazionale
Vicinanza
Onze waarden

Jou bijstaan

Wij luisteren naar de noden en emoties van ouders en kinderen. Met passie bezorgen we eenvoudige en veilige oplossingen, die beantwoorden aan de dagelijkse eisen van ouders, tijdens elke stap van baby's groei.

Serieta-e-Competenza
Onze waarden

Oprecht en deskundig

Reeds 60 jaar hebben we ervaring verworven in de kinderwereld en een deskundigheid die constant geüpdatet wordt met het werk van ons Observatorium.  We kijken aandachtig naar de veiligheid en betrouwbaarheid van onze producten door de strikste normen op gebied van kwaliteit te respecteren.

* Het Chicco Observatorium is een studiecentum toegewijd aan de kennis over het kind en zijn psycho-fysieke, affectieve en relationele noden.

 

Innovazione-e-Contemporaneita
Onze waarden

Innovatie

Als krachten van een grote traditie, worden wij constant gedraaid naar de toekomst om technologisch geavancereerde oplossingen te vinden, als antwoord op de noden van ouders en kinderen vandaag en morgen.

Leggerezza-e-Chiarezza
Onze waarden

Begrip

Voor een kindje zorgen vergt de grootste ernst. Dat weten we, maar we denken dat het tevens belangrijk is om te weten hoe bepaalde situaties een vleugje lichter te benaderen. De ervaring als ouders is tevens vrolijk en positief. Daarom zijn onze producten eenvoudig, intuïtief en gebruiksvriendelijk.

Sociale verantwoordelijkheid

Chicco besliste om, in samenwerking met de stichting «Mission Bambini», een internationaal solidariteitsproject te ontwikkelen met de naam «Blijdschap gaat van hart tot hart»

Ontdek het project
 

Kinderen gadeslaan, kennen en begrijpen, om de meest geschikte oplossingen te ontwikkelen voor hun welzijn. Daarom werd het Chicco Observatorium opgericht, het onderzoekcentrum toegewijd aan de kennis van het kind en zijn behoeften. 

Meer weten
 

Artsana Groep

"Solid Passion for life", een stevige passie voor het leven. Dit is de slogan van een groep waar passie, verantwoordelijkheid, respect en integriteit de fundamentele waarden zijn.

Raadpleeg de Artsana Groep website