Chicco Baby Box, alles wat je nodig hebt in één klik!

Elk moment van het leven met je kleintjes kan gemakkelijk zijn als je de juiste producten hebt. De Chicco Baby Boxen zijn sets met producten die speciaal ontworpen zijn om je op bepaalde momenten van het dagelijkse leven te vergezellen, zodat je alles wat je nodig hebt bij de hand hebt, tegen een promotieprijs. Ontdek ze allemaal en mis ze niet!

landing-detail-image

Baby Box ALLES IN EEN

Profiteer van de Baby Box, waarmee je de Baby Hug, de exclusieve 4-in-1 oplossing van Chicco, samen met alle nodige accessoires kunt kopen om het dagelijkse leven thuis te vereenvoudigen.


MEER WETEN

landing-detail-image

Baby Box VOEDING

Het spenen is de eerste stap naar onafhankelijkheid, een belangrijk en delicaat moment. Daarom heeft Chicco een Baby Box bedacht met producten die je kunnen helpen om er zo goed mogelijk mee om te gaan.


MEER WETEN

landing-detail-image

Baby Box SLAAP

Chicco heeft een Baby Box ontworpen die een aantal producten bevat om het slapengaan, een van de meest delicate momenten, te vergemakkelijken... en niet alleen voor baby's! Geniet ervan!


MEER WETEN

landing-detail-image

Baby box Goody Plus

Veilige en bijzondere momenten buiten met je baby. De babyset bevat de elegante en praktische Goody Plus kinderwagen en andere accessoires om buitenmomenten onvergetelijk te maken.


MEER WETEN