https://www.chicco.be/dw/image/v2/BJJJ_PRD/on/demandware.static/-/Sites-Chicco-Belgium-Library/nl_BE/dwa12c9421/site/advice-pages/banniere.jpg https://www.chicco.be/dw/image/v2/BJJJ_PRD/on/demandware.static/-/Sites-Chicco-Belgium-Library/nl_BE/dwa12c9421/site/advice-pages/banniere.jpg

LENTE-ZOMER SCHOENENCOLLECTIE 2024

Chicco's lente-zomerschoenencollectie is ontworpen om kinderen de kans te geven zich uit te drukken door hun bewegingen en hun drang om te spelen en te ontdekken, en gaat veel verder dan louter esthetiek.

Nieuwe collectie

ONTDEK DE LENTE-ZOMERSCHOENENCOLLECTIE

card-image

Pasgeboren (M. 15 - 19)

Zacht en lichtgewicht, de ideale keuze voor optimale voetbescherming en maximale bewegingsvrijheid.

card-image

Eerste stapjes (M. 18 - 24)

Lichtgewicht, flexibele schoenen op de juiste plaatsen, comfortabel en uniek vormgegeven, perfect voor veilige eerste stapjes.

card-image

Wandelen (M. 20 - 32)

Zacht, licht en soepel, met een unieke stijl, helpen ze je kindje de wereld te ontdekken. Voorzien van de exclusieve Chicco Natural Footprint zool die de voet voortdurend stimuleert.

LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE LOOKS

Onze projecten

card-image

NATURAL FOOTPRINT CHICCO

Ontdek deze exclusieve, gepatenteerde inlegzool: hij heeft zachte reliëfs die de voetzool zachtjes stimuleren, de spieren stimuleren en de natuurlijke ontwikkeling van de voetboog bevorderen.

card-image

SCHOENEN MET LICHTJES

Ontsteek het plezier met de juiste schoenen!

Kleurrijke LED's lichten op bij elke stap die je kindje zet. Lichtgewicht en zacht, met Chicco's exclusieve Natural Footprint inlegzool. Plezier was nog nooit zo kleurrijk !

card-image

CHICCO ECO+ SCHOENEN

De toekomst van de kinderen en het milieu waarin ze zullen leven, ligt in onze handen. Met Chicco, kies je ervoor om ervoor te zorgen.