https://www.chicco.be/dw/image/v2/BJJJ_PRD/on/demandware.static/-/Sites-Chicco-Belgium-Library/nl_BE/dwf059f4d4/site/about-us/main banner/PARENT_MORE_OUTDOOR_1024X520.jpg https://www.chicco.be/dw/image/v2/BJJJ_PRD/on/demandware.static/-/Sites-Chicco-Belgium-Library/nl_BE/dwf059f4d4/site/about-us/main banner/PARENT_MORE_OUTDOOR_1024X520.jpg

Altijd aan uw zijde


We zijn er altijd geweest voor gezinnen, luisterend naar hun verhalen en behoeften. Met dezelfde toewijding ontwerpen wij innovatieve producten die voldoen aan de veranderende behoeften van ouders en verzorgers.

ONZE WAARDEN

OUDERSCHAP

OUDERSCHAP

Een woord dat bescherming en ondersteuning van de ontwikkeling van kinderen betekent. Een waarde die ouders en allen die een rol spelen in de zorg voor de allerkleinsten aangaat.

OUDERSCHAP

COMPETENTIE

Wij ondersteunen gezinnen al meer dan 60 jaar.


Wij onderzoeken en verkennen compromisloos nieuwe oplossingen om de kwaliteit en veiligheid van elk product te garanderen.

INNOVATIE

INNOVATIE

Wij kijken voortdurend naar de toekomst. 


Wij gebruiken geavanceerde technologieën om het ouderschap te ondersteunen en te vereenvoudigen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Wij verbinden ons ertoe verantwoordelijk te handelen en mens en milieu te respecteren. 


Want zorgen voor kinderen is ook zorgen voor de wereld waarin zij zullen opgroeien.

ONDERZOEK EN INNOVATIE NOG STEEDS IN DE VOORHOEDE

De ontwikkeling van onze producten gebeurt via een multidisciplinair netwerk dat, samen met een R&D-structuur en het Chicco Research Center, een voortdurende en open samenwerking aangaat met deskundigen zoals pedagogen, neuro-psychiaters, kinderartsen, ontwerpers, ingenieurs en vooral gezinnen.

card-image

CHICCO RESEARCH CENTER

Wij spelen in op de zorg voor kinderen met het Chicco Research Center, een ontmoetingsplaats voor ouders en deskundigen.

card-image

Betrouwbare producten

De inzet en toewijding waarmee wij elke dag werken is onze belofte van kwaliteit en veiligheid.

Duurzame ontwikkeling

Duurzaamheid is een kernwaarde van ons bedrijf, dat de zorg voor gezinnen tot onderdeel van zijn DNA heeft gemaakt. Duurzaamheid gaat over het zorgen voor de toekomst om de planeet en degenen die haar in de komende jaren zullen bewonen te behouden.

card-image

Duurzaamheidsverslag 2021

Elk jaar brengen wij verslag uit over de projecten, de vooruitgang, de verwezenlijkingen en onze doelstellingen voor de toekomst.
card-image

Onze aanpak

Wij zetten ons in om de effecten van onze activiteiten op het milieu te verminderen en om de beginselen van het Global Compact van de Verenigde Naties, waarvan wij sinds 2017 ondertekenaar zijn, toe te passen en te bevorderen.

1958: WELKOM BIJ CHICCO!

In 1958 werd de jonge ondernemer Pietro Catelli de vader van Enrico, liefkozend Chicco genoemd. Deze prachtige ervaring, met alles wat daarbij hoorde, gaf hem de intuïtie om een merk te creëren dat gespecialiseerd is in de verschillende aspecten van het ouderschap, dat kan voorzien in de behoeften van kinderen van 0 tot 36 maanden en tegelijkertijd het dagelijks leven van de ouders kan vereenvoudigen.

card-image

Solidariteitsprojecten

Wij ondersteunen ouders en verzorgers. Daarbij steunen we mensen in nood met concrete initiatieven.card-image

ARTSANA GROEP

Wij maken deel uit van de Artsana Groep, waarmee wij waarden, passie en een geest van innovatie delen, met als doel de zorg voor de gezinnen van vandaag en de toekomstige generaties.

SPECIALE PROJECTEN

card-image

Vrij om #Mumand te zijn

Wij staan voor het recht en de vrijheid van elke vrouw om zichzelf te zijn, om moeder te worden en al het andere waarvan zij altijd heeft gedroomd. Samen kunnen we iets concreets doen, zodat elke vrouw een #Mumand kan zijn en nog veel meer. 

card-image

DE VOORDELEN VAN LICHAAMSBEWEGING TIJDENS DE ZWANGERSCHAP

Wij hebben met het CONI een studie verricht naar de effecten van sportactiviteit tijdens de zwangerschap en na de bevalling op vrouwelijke beroepssporters: het bleek dat lichaamsbeweging veilig en raadzaam is, zelfs voor vrouwen die dat gewoonlijk niet doen.