https://www.chicco.be/dw/image/v2/BJJJ_PRD/on/demandware.static/-/Sites-Chicco-Belgium-Library/nl_BE/dwa2389470/site/16-Wie zijn we/BANNER_SITO2.jpg https://www.chicco.be/dw/image/v2/BJJJ_PRD/on/demandware.static/-/Sites-Chicco-Belgium-Library/nl_BE/dwa2389470/site/16-Wie zijn we/BANNER_SITO2.jpg

BELEEF DEZE REIS OP DE MANIER WAAR U HET MEEST VAN HOUDT

Ouder worden is iets unieks om elke dag mee te maken en van te houden. In ons vind u altijd een bondgenoot, maar u voegt zelf het geheime ingrediënt toe. Uw reis is begonnen en we zijn blij om het samen te doen.

#ChiccoLiveitLoveit

WIJ DOEN ER ALLES AAN OM OUDERS UNIEK TE MAKEN

Wij geloven dat alle ouders de vrijheid moeten hebben om het ouderschap te beleven op de manier die het best bij hen past, om deze ervaring ten volle te beleven. Daarom bestaat Chicco, om er te zijn en iedereen te steunen die voor een kind zorgt, door hen aan te moedigen zoals zij die echt luisteren.


En dit allemaal dankzij de samenwerking, een ruime keuze aan producten en diensten en de innovatie van het onderzoekscentrum.


Want ouder zijn is een unieke ervaring die we elke dag opnieuw beleven.

ONZE WAARDEN

card-image

OUDERS CENTRAAL

We ondersteunen ouders als echte partners: met samenwerking, visie en wederzijds vertrouwen.

card-image

VREUGDE ALS MANTRA

Alles wat met ouderschap te maken heeft, is altijd een vreugdevolle ervaring. Daarom is het onze taak om de vreugde in de ogen van ouders naar boven te halen.

card-image

DE TOEKOMST VOOR KINDEREN

Door onderzoek en observatie ontwikkelen we innovatieve producten die voldoen aan de behoeften van ouders en die hen helpen bij de opvoeding van hun kinderen, de burgers van morgen, terwijl we de planeet beschermen waarin zij zullen leven.

ONDERZOEK EN INNOVATIE NOG STEEDS IN DE VOORHOEDE

De ontwikkeling van onze producten gebeurt via een multidisciplinair netwerk dat, samen met een R&D-structuur en het Chicco Research Center, een voortdurende en open samenwerking aangaat met deskundigen zoals pedagogen, neuro-psychiaters, kinderartsen, ontwerpers, ingenieurs en vooral gezinnen.

card-image

CHICCO RESEARCH CENTER

Wij spelen in op de zorg voor kinderen met het Chicco Research Center, een ontmoetingsplaats voor ouders en deskundigen.

card-image

Betrouwbare producten

De inzet en toewijding waarmee wij elke dag werken is onze belofte van kwaliteit en veiligheid.

Duurzame ontwikkeling

Duurzaamheid is een kernwaarde van ons bedrijf, dat de zorg voor gezinnen tot onderdeel van zijn DNA heeft gemaakt. Duurzaamheid gaat over het zorgen voor de toekomst om de planeet en degenen die haar in de komende jaren zullen bewonen te behouden.

card-image

Duurzaamheidsverslag 2021

Elk jaar brengen wij verslag uit over de projecten, de vooruitgang, de verwezenlijkingen en onze doelstellingen voor de toekomst.
card-image

Onze aanpak

Wij zetten ons in om de effecten van onze activiteiten op het milieu te verminderen en om de beginselen van het Global Compact van de Verenigde Naties, waarvan wij sinds 2017 ondertekenaar zijn, toe te passen en te bevorderen.

1958: WELKOM BIJ CHICCO!

In 1958 werd de jonge ondernemer Pietro Catelli de vader van Enrico, liefkozend Chicco genoemd. Deze prachtige ervaring, met alles wat daarbij hoorde, gaf hem de intuïtie om een merk te creëren dat gespecialiseerd is in de verschillende aspecten van het ouderschap, dat kan voorzien in de behoeften van kinderen van 0 tot 36 maanden en tegelijkertijd het dagelijks leven van de ouders kan vereenvoudigen.

card-image

Solidariteitsprojecten

Wij ondersteunen ouders en verzorgers. Daarbij steunen we mensen in nood met concrete initiatieven.card-image

ARTSANA GROEP

Wij maken deel uit van de Artsana Groep, waarmee wij waarden, passie en een geest van innovatie delen, met als doel de zorg voor de gezinnen van vandaag en de toekomstige generaties.

SPECIALE PROJECTEN

card-image

Vrij om #Mumand te zijn

Wij staan voor het recht en de vrijheid van elke vrouw om zichzelf te zijn, om moeder te worden en al het andere waarvan zij altijd heeft gedroomd. Samen kunnen we iets concreets doen, zodat elke vrouw een #Mumand kan zijn en nog veel meer. 

card-image

DE VOORDELEN VAN LICHAAMSBEWEGING TIJDENS DE ZWANGERSCHAP

Wij hebben met het CONI een studie verricht naar de effecten van sportactiviteit tijdens de zwangerschap en na de bevalling op vrouwelijke beroepssporters: het bleek dat lichaamsbeweging veilig en raadzaam is, zelfs voor vrouwen die dat gewoonlijk niet doen.