https://www.chicco.be/dw/image/v2/BJJJ_PRD/on/demandware.static/-/Sites-Chicco-Belgium-Library/nl_BE/dwa15e623f/site/landing-pages/Bannière chicco tester.jpg https://www.chicco.be/dw/image/v2/BJJJ_PRD/on/demandware.static/-/Sites-Chicco-Belgium-Library/nl_BE/dwa15e623f/site/landing-pages/Bannière chicco tester.jpg

CHICCO TESTER WORDEN

Uw mening is belangrijk voor ons.

Daarom hebben we het Chicco tester worden programma in het leven geroepen: door uw mening te kennen, kunnen we producten verbeteren en ontwikkelen die dicht bij u en uw kinderen staan.

Neem deel aan het programma en misschien wordt u wel geselecteerd om één van de Chicco testers te worden en enkele van onze producten uit te proberen.

Het te testen product

landing-detail-image

zich inschrijven

Registreer u voor ons programma door hierboven te klikken op "Registreer en word tester". U kan geselecteerd worden om één van onze producten gratis te testen.

landing-detail-image

Word één onze testers

Als u geselecteerd wordt, nemen we per e-mail contact met u op en geven we u de promotiecode die u op de site kunt gebruiken om het te testen product te bestellen.

landing-detail-image

Probeer het voor ons

Probeer het voor ons, help ons onze producten te verbeteren. We nemen binnen een paar weken contact met u op om te horen wat u ervan vindt.

WAT ALS U NIET GESELECTEERD BENT ?

Geen zorgen, we hebben een verrassing voor u. Wij waarderen uw inzet en willen u belonen met een speciaal cadeau. Hou uw e-mail in de gaten voor updates.

Veelgestelde vragen

Chicco Tester worden is het programma van Chicco om uw mening te krijgen. We stellen producten ter beschikking en u kunt geselecteerd worden als Chicco Tester om ze uit te proberen en ons uw ervaring te vertellen.

Bezoek de Chicco Tester Worden pagina om de te testen producten te ontdekken en schrijf u in door te klikken op "Registreer en word Tester". Als u één van de gelukkige Chicco Testers bent, ontvangt u een e-mail met een code die u op onze website kunt gebruiken om het te testen product te verkrijgen. U heeft 15 dagen de tijd om de kortingscode op onze website te gebruiken en het product te verkrijgen. We nemen contact met u op om te horen wat uw ervaringen zijn.

Als u geselecteerd wordt, ontvangt u een e-mail met een code die u binnen 15 dagen na ontvangst van de e-mail op onze website kunt gebruiken. Log in op je "Mijn Chicco account" en voeg het product waarvoor u als Tester bent geselecteerd toe aan uw winkelmandje. Bij het afrekenen moet u de code die u per e-mail heeft ontvangen, invoeren in het veld "Coupon Code". Op deze manier ontvangt u het product om thuis te testen en betaalt u een bijdrage van €0.02 voor de verzendkosten.

Er wordt wel een bijdrage van €0,02 gevraagd voor de verzendingskosten.

Ja, u kunt u inschrijven voor het Word een Tester programma via de Chicco Word een Tester pagina door te klikken op "Registreer en word een tester".

Als de testperiode voorbij is, kunnen wij u vragen het product terug te sturen. In dat geval neemt onze klantenservice contact met u op.