https://www.chicco.be/dw/image/v2/BJJJ_PRD/on/demandware.static/-/Sites-Chicco-Belgium-Library/nl_BE/dw78e079c0/site/05-Categoriepagina/087026_545_220802_06_1024x520px-min.jpg https://www.chicco.be/dw/image/v2/BJJJ_PRD/on/demandware.static/-/Sites-Chicco-Belgium-Library/nl_BE/dw78e079c0/site/05-Categoriepagina/087026_545_220802_06_1024x520px-min.jpg

ECO+ BLACK RE-LUX CAPSULE COLLECTIE

De Chicco Re-Lux Capsule Collectie stelt trio's en wandelwagens voor die het resultaat zijn van de ontmoeting tussen duurzaamheid en stijl. Chicco engageert zich om verantwoordelijk te handelen met respect voor het milieu en voor de mens. Zorgen voor kinderen betekent ook zorgen voor de wereld waarin ze zullen opgroeien.

De buitenbekleding bestaat voor 60% uit 100% gerecycleerd polyester. De wandelwagens en trio's zijn verrijkt met fijne details die ze uniek maken.

card-image

CITY MAP RE_LUX: STIJLVOLLE TRIO'S EN WANDELWAGENS

De City Map Re_Lux trio en wandelwagen collectie is geboren uit de afdruk die we willen achterlaten op toekomstige generaties.


We lieten ons inspireren door een van de meest milieubewuste steden, Amsterdam, door het kaartmotief te reproduceren op een elegante natuurlijke groene stof met kostbare gouden details, van de buizen tot de boorden.

Duurzame elegantie: 60% van de stoffen is gemaakt van 100% gerecycled polyester. Het resultaat zijn praktische en stijlvolle trio's en wandelwagens met een positieve boodschap voor een betere toekomst voor onze planeet.

card-image

GLAM DEW RE_LUX, VOOR EEN DUURZAME STIJL

De collectie Glam Dew Re_Lux is exclusief gewijd aan het Mysa trio en de wandelwagen van Chicco.

Elegantie ontmoet duurzaamheid dankzij de kostbare stoffen, versterkt door het effect van crèmekleurige penseelstreken. De stoffen inzetstukken met getrommeld effect en de goudkleurige details maken het geheel af en zorgen voor een glamoureus en milieuvriendelijk trio.

Mysa is een echte wellness-ervaring voor het kind dankzij de comfortabele en ruime zitting met hoge rugleuning. Hoogwaardige stoffen en geraffineerde details verfraaien de wandelwagen.

VOOR EEN DUURZAMERE TOEKOMST

Door voor Eco + Chicco producten te kiezen, help je ons om onze boodschap van duurzaamheid te delen en samen aan een betere toekomst te bouwen.

DUURZAME MATERIALEN

De producten in de Re-Lux collectie verminderen afval, geven een nieuw leven aan afvalmaterialen en verlengen de levenscyclus van materialen.

GERECYCLED PLASTIC

Voor deze Capsule Collection hebben we stoffen van hoge kwaliteit geselecteerd die gemaakt zijn van gerecycled plastic.

100% GERECYCLED POLYESTER

60% van de stoffen in de wandelwagens en reiswiegen bestaat uit 100% gerecycled polyester.