Chicco KIT voor pasgeborenen

Beste ouders, wij bieden u kleding en accessoires in natuurlijke, zachte en duurzame stoffen die comfortabel zijn voor de tere babyhuid. Hieronder vind je onze tips over hoe je alles wat je nodig hebt voor de geboorte van je baby kunt voorbereiden. Het is ook belangrijk om bij het verwijzende ziekenhuis te informeren naar een lijst van mee te nemen spullen en de benodigde documenten.

WAT MOET JE MEENEMEN NAAR HET ZIEKENHUIS?

card-image

BODYSUIT

Een onmisbaar kledingstuk, voorzien van praktische knopen, die het verschonen vergemakkelijken. De bodysuits worden zeer vaak gewisseld, zodat er minstens 15 bodysuits nodig kunnen zijn.

card-image

BABY PYJAMA

Ideale kleding voor baby's in hun eerste levensmaanden. Gemaakt van een comfortabele, zachte en knusse stof. Sleepers zijn kleren die op elk moment van de dag kunnen worden gedragen, zelfs als pyjama voor de nacht. Het is meestal het meest voorkomende geschenk!

card-image

MUTS

Uitsluitend van katoen, zijn ze het hele jaar door onmisbaar. Ze bedekken en beschermen het tere hoofdje van de baby tijdens de eerste levensmaanden.

card-image

SLABBETJE

Ze zijn essentieel voor de borstvoeding en zijn gemaakt van zachte, absorberende stoffen. Wij raden aan ze in grote hoeveelheden te kopen, zodat ze vaak kunnen worden vervangen in geval van spugen of kwijlen.

card-image

VESTEN EN TRUIEN

Het is belangrijk om ze beschikbaar te hebben om het kind zowel in de winter als in de zomer warm te houden, indien nodig. U kunt kiezen uit verschillende stoffen, allemaal zacht en comfortabel.

card-image

SOKKEN

Wij bevelen katoenen sokken aan, die licht en comfortabel zijn en ook onder een romper kunnen worden gedragen. In de eerste levensmaanden hebben baby's altijd koude voeten.

card-image

DEKEN

Onmisbaar om de baby in te wikkelen, zowel bij het slapengaan als wanneer je met hem gaat wandelen. Afhankelijk van het seizoen en de temperatuur kan het van chenille of licht katoen worden gemaakt.

card-image

LAKENS VOOR DE KINDERWAGEN EN WIEG

Ze moeten worden gekozen zonder kant of haakwerk, zo eenvoudig mogelij

card-image

BADJAS

Een zeer eenvoudige handdoek zonder mouwen, maar met een brede en leuke kap voor een comfortabelere omslag. De stof is zacht en zacht voor de huid om irritatie te voorkomen.

card-image

Oeko-Tex® certificering

Kwaliteit voor uw baby


Chicco bevestigt zijn inzet voor de allerkleinsten met de INTERNATIONALE OEKO-TEX® CERTIFICERING, een garantie voor ecologische veiligheid in de hele productieketen, de afwezigheid van schadelijke stoffen, de aandacht voor alle onderdelen (zelfs de ritsen, knopen, enz.).