BLACK FRIDAY IS VOORBIJ

card-image

ONDERTUSSEN...

...wachten er nog veel meer aanbiedingen op u, mis ze niet!

BLACK FRIDAY AANBIEDINGEN VOOR WANDELWAGENS EN AUTOSTOELEN: VEILIGHEID EN COMFORT TEGEN BETAALBARE PRIJZEN

Ouders die op zoek zijn naar een praktische en functionele wandelwagens zullen zeker hun geluk vinden op Chicco.be/nl. U kunt er namelijk alle aangeboden modellen met korting kopen, met inbegrip van de Trio wandelwagens, veelzijdige modulaire systemen die ook een autostoel en een reiswieg bevatten.De veiligheid van uw kleintjes is onze topprioriteit.


Tijdens Black Friday biedt Chicco ook exclusieve kortingen op Autostoelen, onmisbaar om uw kleintjes te beschermen tijdens autoritten. Kies uit een ruime selectie autostoelen voor elke leeftijdsgroep, van pasgeborenen tot oudere kinderen, tegen fantastische prijzen.


AANBIEDINGEN OP BABYBEDJES, KINDERSTOELEN : HET BESTE VOOR HET DAGELIJKS LEVEN


Geniet van deze kans om thuis een gezellige en veilige omgeving voor uw baby te creëren. Mis de kans niet om een Next2Me wieg te kopen, de ideale oplossing voor co-sleeping. Met deze wiegjes kunt u namelijk naast uw baby slapen voor meer veiligheid, rust en gemak tijdens het slapen en het geven van borstvoeding in bed.


Laten we het belang van het voeden van baby's en kinderen niet vergeten. Chicco.be/nl biedt een breed assortiment voedingsproducten, zoals zuigflessen, sterilisators, flessenwarmers en diverse accessoires. De Black Friday promoties zijn echter het ideale moment om een praktische en functionele Kinderstoel te kopen, het ideale product voor de delicate fase van het spenen. Chicco biedt ook Evolutieve Kinderstoelen aan, ontworpen om de groei van het kind vanaf 6 maanden te begeleiden.


KINDERKLEDING EN SPEELGOED AANBIEDINGEN, STIJL EN PLEZIER TEGEN ONWEERSTAANBARE PRIJZEN


Ook de kleding en schoenen voor baby's en kinderen vallen onder de aanbiedingen: van rompertjes tot pyjama's, van sweatshirts tot winterjassen, u vindt alles wat u nodig heeft om uw kleintjes stijlvol en comfortabel te kleden, zonder af te zien van het gemak van promoties.


Tijdens Black Friday biedt Chicco.be/nl een ruime selectie Educatief speelgoed, Mobielen, Loopauto's en nog veel meer aan tegen verlaagde prijzen. Ouders zullen de kans hebben om hun kinderen momenten van plezier en leren te geven, door te kiezen uit een breed assortiment kwaliteitsproducten.

Lees meer Lees minder