Betaling

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden:


  • Kredietkaarten (Visa, Mastercard en American Express)
  • Paypal
  • Chicco cadeaubon

Als de betaling niet is gelukt, moet een nieuwe bestelling worden geplaatst.

De betaling per creditcard wordt beheerd door Nexi's Xpay-systeem, dat u het hoogste beveiligingsniveau op de markt biedt.


U kunt met een gerust hart aankopen doen, want XPay voldoet aan de meest geavanceerde cryptografische protocollen: 3D Secure en PCI-DSS.

Ja, u kunt uw creditcard registreren bij uw bestelling. Selecteer gewoon "Als standaard betalingsmethode instellen" tijdens het afrekenen.


Als u uw bankkaart registreert, krijgt u bovendien een coupon ter waarde van € 5, te gebruiken bij uw volgende bestelling, bij een minimale aankoop van € 50.

Als u Paypal heeft gekozen als betaalmethode, dan doet u de betaling via de dienst die Paypal aanbiedt. 

Je kunt een Chicco cadeaubon gebruiken als betaalmiddel door het nummer van je cadeaubon in te voeren bij de kassa. U kunt maximaal 5 cadeaubonnen per bestelling gebruiken.


Als het bedrag op uw cadeaubon niet voldoende is, kunt u het verschil per bankkaart of paypal betalen.

De timing van de facturering hangt af van de gebruikte betalingsmethode.


Als u met een bankkaart hebt betaald, wordt het bedrag vooraf geautoriseerd tijdens de bevestigingsfase van de bestelling, terwijl het bedrag pas wordt afgeschreven zodra de bestelling is verzonden.


Als u daarentegen uw bestelling via PayPal hebt geplaatst, verwijzen wij u naar hun respectieve servicevoorwaarden.

Ja, het afleveradres en het factuuradres kunnen verschillend zijn. U kunt ze opgeven tijdens het afrekenen.

Ja, bij de kassa kunt u als particulier of als bedrijf een factuur aanvragen door de gegevens in te voeren die nodig zijn om de factuur uit te reiken.


In het geval van een aan een particulier gerichte factuur hoeft u geen aanvullende informatie in te voeren. Bij een factuur gericht aan een bedrijf moet u de naam van het bedrijf, het BTW-nummer en het volledige adres invoeren.

Heeft u het antwoord dat u zocht niet gevonden?