Kwaliteit - Ons idee van excellentie

Kwaliteit en veiligheid is het engagement en de belofte waar we elke dag hard voor werken. Wij streven ernaar aan de hoogste normen te voldoen en deze te overtreffen, van productontwerp en -ontwikkeling tot productie en ondersteuning na aankoop. Wij bevorderen en nemen actief deel aan de ontwikkeling van toekomstige regelgevingsnormen voor kwaliteit en veiligheid en moedigen verantwoorde innovatie aan.

card-image

Vertrouwen in productprestaties

Voortdurende aandacht voor kwaliteit staat centraal in ons werk. 


Wij gebruiken de nieuwste methoden en instrumenten om de veiligheid van onze producten te ontwerpen en te testen. Ons Crash Test Laboratory is bijvoorbeeld gespecialiseerd in de veiligheid van kinderautostoelen. Het is uitgerust met de meest geavanceerde technologie, waardoor we elk detail grondig kunnen bestuderen.

card-image

De kunst van het luisteren

De feedback die wij ontvangen is van onschatbare waarde om steeds betere oplossingen voor te stellen die voldoen aan de verwachtingen van de ouders van vandaag en morgen. Daarom luisteren we naar jou. Zelfs wanneer er veiligheidsproblemen zijn met producten die al op de markt zijn, blijven reactiviteit en transparantie de basis van onze relatie met u.


Onze veiligheidswaarschuwingen zijn altijd HIER beschikbaar.