Wat wij geloven

Een ouder zijn, zoals alle goede dingen in deze wereld, vergt veel inzet. En op dit pad kun je je soms verloren voelen. Wat wij bij Chicco doen, is proberen dit fantastische avontuur wat minder zwaar te maken, door te luisteren naar de behoeften van de ouders van vandaag en morgen. Wij willen echter verder gaan en het begrip "ouderschap" bevorderen, een concept dat het bredere steunsysteem omvat van mensen die op verschillende manieren voor kinderen zorgen. 


Waar iemand voor een kind zorgt, daar zijn wij bij.

Wie zijn wij?

We zijn nu aanwezig in meer dan 120 landen en ontdekken en luisteren al meer dan 60 jaar naar de verhalen van generaties nieuwe ouders, iets waarmee we nooit zullen ophouden. Met dezelfde passie zijn we er trots op dat we innovatieve producten blijven ontwerpen die voldoen aan de veranderende behoeften van ouders, maar daar houdt het niet op. Vandaag hebben we het niet alleen tegen moeders en vaders, maar tegen iedereen die voor kinderen zorgt. Zijn we tenslotte niet allemaal op de een of andere manier ouders?

card-image

60 jaar luisteren en innoveren

Wij profiteren van onze jarenlange expertise in de behoeften van ouders en kinderen en leveren producten met innovatie in elk marktsegment, mede dankzij het Chicco Research Center. Elke fase in onze geschiedenis belicht een product dat de categorie waartoe het behoort een nieuwe vorm heeft gegeven.

card-image

Ons verhaal

De jonge ondernemer Pietro Catelli werd vader in 1958. Zijn zoontje Enrico werd liefkozend Chicco genoemd. Pietro ontdekte al snel wat het betekent om een ouder te zijn en het was toen dat hij op het visionaire idee kwam om een merk te creëren dat gespecialiseerd is in alle aspecten van de opvoeding van kinderen. Het zou voorzien in de behoeften van kinderen van 0 tot 36 maanden en vooral het leven van hun ouders vergemakkelijken.

Onze waarden

Ouderschap

Ouderschap

Het betekent zorgen voor degenen die je liefhebt, zoals ouders doen. Het is een waarde die gedeeld wordt door grootouders, tantes en ooms, en babysitters. Bovendien geldt het voor iedereen die voor kinderen zorgt.

Ouderschap

Expertise

Wij hebben meer dan 60 jaar ervaring in alle aspecten van het ouderschap en blijven, zoals altijd, zoeken naar nieuwe oplossingen. Onze basisprincipes blijven dezelfde: een duidelijke focus op kwaliteit en naleving van de hoogste veiligheidsnormen.

Innovatie

Innovatie

Onze ogen zijn altijd op de toekomst gericht. Wij richten ons niet alleen op de behoeften van ouders vandaag, maar ook op wat hun behoeften morgen zullen zijn. Wij luisteren altijd en begrijpen dat de behoeften van ouders kunnen veranderen om aan te sluiten bij het dagelijks leven. Daarom ontwikkelen wij geavanceerde technologische oplossingen om hun leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. We kunnen nooit hun plaats innemen, maar we zijn er voor hen, elke dag.

Duurzame Ontwikkeling

Duurzame Ontwikkeling

Onze voortdurende inzet is verantwoord handelen met respect voor mens en milieu, want zorgen voor kinderen betekent ook zorgen voor de wereld waarin zij zullen opgroeien.

card-image

Duurzame Ontwikkeling

Zorg zit in ons DNA: zorg voor u, uw kinderen en uw dierbaren.


Daarom zetten wij ons elke dag in voor het behoud van de jeugd en de toekomst van degenen die hier vandaag zijn en die binnenkort zullen zijn.

card-image

Kwaliteit

Bekwaamheid, engagement en passie leiden ons elke dag bij het nastreven van ambitieuze kwaliteitsdoelstellingen; dit blijkt uit alles wat we doen, van het luisteren naar onze klanten, over het ontwerpen en ontwikkelen van concrete oplossingen, tot de synergie van onze processen: een team van mensen die er om geven.

landing-detail-image

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Chicco heeft beslist om, in samenwerking met de stichting "Mission Bambini", een internationaal solidariteitsproject te ontwikkelen onder de naam "Geluk gaat van hart tot hart".

ONTDEK HET PROJECT

landing-detail-image

Chicco Research Center

Wij beantwoorden aan de huidige behoeften door te luisteren naar en rekening te houden met uw feedback, en wij proberen te anticiperen op toekomstige behoeften in ons Chicco Research Center, waar wij overleg plegen met verschillende professionals, organisaties en verenigingen. Wij vertrouwen op de besten, om u het beste te bieden.

ONTDEK HET CHICCO RESEARCH CENTER

landing-detail-image

Le Groupe Artsana

Duurzaam ouderschap gaat over de zorg voor mensen en hun welzijn. Wij maken deel uit van de Artsana groep en dat onderscheidt ons.


BEZOEK DE WEBSITE VAN DE ARTSANA GROUP