Gebruiksaanwijzing

Hoe gebruikt u de tablet ?

Om de Chicco Happy Tab in te schakelen, drukt u enkele seconden op de aan/uit-knop (linksboven).

Om uit te schakelen, drukt u enkele seconden op de aan/uit-knop (linksboven). Er verschijnt een dialoogvenster waarin u kunt kiezen tussen "Uitschakelen" of "Opnieuw opstarten". Druk op "UItschakelen".

Zoals beschreven in de handleiding, moet u het ballonpictogram naar de bovenkant van het scherm slepen om toegang te krijgen tot de inhoud van het tablet. Als het probleem na het proberen van deze oplossing blijft bestaan, schakel dan de tablet uit of start hem opnieuw op.

U kunt uw wachtwoord opnieuw instellen door de volgende code in het wachtwoordveld in te voeren: 28031983. U moet dan een nieuw wachtwoord invoeren.

U moet de Chicco Happy Tab op een computer aansluiten via de meegeleverde USB-kabel.

Het tablet verschijnt in de randapparatuur van uw computer, zodat u de inhoud ervan kunt benaderen alsof het een USB-stick is.

De enige gegevens die u kunt opslaan zijn schermafbeeldingen, foto's en eventuele audio- of videobestanden die naar de tablet zijn gekopieerd.

N.B.: het is niet nodig om een back-up te maken van de vooraf geïnstalleerde Chicco-toepassingen. Deze zullen na de restore weer toegankelijk zijn.

Zorg ervoor dat de batterij van de Chicco Happy Tab opgeladen is en voer vervolgens de volgende handelingen uit:


  1. Schakel de tablet uit;
  2. Druk gedurende ongeveer 10 seconden tegelijkertijd op de volgende 3 toetsen: "On/Off", "VOLUME -" en "VOLUME +";
  3. Gebruik de toetsen "VOLUME -" en "VOLUME +" om de verschillende opties te doorlopen. Selecteer de optie "FABRIEKINSTELLINGEN HERSTELLEN" en bevestig met de toets "TERUG";
  4. Selecteer in de vensters die verschijnen "JA. Selecteer in de vensters die verschijnen de optie "JA? ALLES GEBRUIKERSINHOUD VERWIJDEREN" en bevestig met de "BACK" knop.

Let op! Deze operatie zal alle persoonlijke gegevens wissen.


Er is een andere manier om de fabrieksinstellingen direct vanuit het Android gedeelte te herstellen. Wij raden u echter aan deze beschreven methode te volgen.

Na het herstellen van de fabrieksinstellingen duurt het ongeveer 3 minuten om de vooraf geïnstalleerde toepassingen opnieuw te installeren. Deze procedure is noodzakelijk en start alleen de eerste keer dat u opnieuw opstart na een restore.

Als één of meer toepassingen ontbreken, adviseren wij u een fabrieksreset uit te voeren, zodat alle toepassingen correct worden geïnstalleerd.

Start het product opnieuw op door met een scherp voorwerp op de "Reset"-knop in het kleine gaatje aan de achterkant van de tablet te drukken. Dit mag alleen door een volwassene worden gedaan.

Wij adviseren u om altijd een back-up van uw gegevens te maken. De fabrikant kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor het verlies van gegevens na het uitvallen of herstellen van een spel. De garantie dekt niet het verlies van persoonsgegevens.

Controleer het oplaadniveau van de batterij en laad deze zo nodig op. Sluit de tablet aan op een stopcontact met een apart verkrijgbare oplader of op uw computer met de USB-kabel.


Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de winkelier waar de tablet is gekocht.

Heeft u het antwoord dat u zocht niet gevonden?