Inhoud en toepassingen

veelgestelde vragen

Alle Chicco producten zijn ontworpen om een progressieve speelervaring te bieden.


Met de applicatiemanager kunnen ouders in de ouderinterface applicaties selecteren die geschikt zijn voor de leeftijd en vaardigheden van het kind. 

De Chicco Happy Tab, met zijn "leerspelletjes" en "leuke spelletjes", biedt een compleet ontwikkelingsprogramma voor kinderen vanaf 18 maanden. Al deze spelletjes zijn ontwikkeld door Chicco.


Details:


SPELLETJES VOOR 18 MAANDEN + (SPELEN MET SPEELGOED)


- App Toys Blocks (speel met vele 3D puzzels en ontdek de magie van Augmented Reality)

- Laten we spelen op het platteland (interactief ebook om samen met ouders naar te luisteren of te lezen, met veel boerderijdieren)

- Klaar om te gaan (interactief ebook om samen met de ouders te beluisteren of te lezen, met een beschrijving van de stad en de reis)

- MP3-speler (luister naar aanstekelijke deuntjes in het Frans en Engels, of kies en luister naar je favoriete liedjes of die van je ouders, met veel kleurrijke en geanimeerde illustraties)

- Animal Cottage (de digitale versie van het beroemde vormenspel van Chicco. Pas de vormen en dieren correct aan, leer de kleuren en dierennamen)

- Labyrinten (zoek de weg uit het labyrint door steeds ingewikkeldere paden te volgen)

- Pop Ballon (pop gekleurde ballonnen om zoveel mogelijk punten te winnen)

- Dieren (ontdek de dieren van de boerderij, het bos en de savanne en leer hun roepen)

- Grappige muziek (kies tussen gitaar en xylofoon, luister naar drie verschillende melodieën en verzin er zelf een)


SPELLEN VOOR 24 MAANDEN +


- Puzzel (veel kleurrijke plaatjes om in elkaar te zetten, met meer of minder stukjes)

- Tweelingen (zoek passende paren door op de kaarten te tikken, verbeter uw visueel geheugen)

- Mijn eerste drumstel (leer drummen met de echte geluiden van het instrument)

- DJ Mix piano (leer piano spelen met echte pianoklanken en geluidseffecten)

- Xylofoon (leer de xylofoon spelen met de echte geluiden van het instrument)

- Puzzel (stel een heleboel figuren samen met de elementen in de linkerkolom)SPELLETJES VOOR 36 MAANDEN + (IN HET FRANS)


- Turbo racing (gebruik de tablet als stuur in een adembenemende autorace! Vermijd de obstakels en pak grote objecten op)

- Hengelen (word een echte zeewolf en vang zoveel mogelijk vis - maar pas op voor haaien!)

- Jungle Bowling (leer hoe je de bal moet gooien met Chicco's bowlingbaan en zijn grappige aapjes)

- Goal League (strafschoppen, het spannendste deel van het spel, je staat voor de keeper, klaar om te scoren! Alleen voor echte kampioenen!)

- Talking Car (kies tussen de zee en de bergen en leer de namen van objecten in 8 verschillende talen)

- Detective (herken de families van objecten en druk op de elementen die niet tot de groep behoren)

Via de App Market kunt u inhoud downloaden met behulp van het ouderprofiel. U moet hiervoor verbonden zijn met het internet. Bij uw eerste bezoek moet u zich registreren en dan de instructies volgen. Eenmaal gedownload en om een toepassing door kinderen te kunnen gebruiken, moet deze eerst worden geactiveerd in het onderdeel "Toepassingsbeheer". De App Market biedt zowel gratis als betaalde toepassingen voor kinderen en volwassenen.


Chicco kan niet aansprakelijk worden gesteld voor inhoud die door de ouders rechtstreeks van het internet wordt gedownload, noch voor een slechte werking als gevolg van de invoering van extra inhoud naast de inhoud die bij de aankoop werd geleverd.

Sommige toepassingen die van de App Market zijn gedownload vereisen een internetverbinding om goed te functioneren. Aangezien dit automatisch wordt geblokkeerd in de kinderprofielen, zullen deze toepassingen niet bruikbaar zijn.

Op het hoofdscherm van de App Market, genaamd " VOORKEUR", kunt u categorieën in- of uitschakelen om de gewenste toepassingen te selecteren. Scroll naar links om de categorie " LOKALEN " te vinden, die alleen Nederlandse toepassingen bevat.

De Chicco Happy Tab heeft twee geheugenpartities, zoals je kunt zien in Instellingen > Opslag.


De archieven worden opgeslagen in het interne geheugen. De beschikbare bronnen die op de computer worden weergegeven wanneer u de tablet aansluit, houden alleen rekening met het bruikbare geheugen. Het beschikbare geheugen is dus groter, vooral in de interne archieven.


Let op: het totaal van het interne geheugen en het interne archief is nog steeds minder dan 8 GB. De rest van het geheugen wordt ingenomen door de vooraf geïnstalleerde Chicco-toepassingen en het besturingssysteem.

De Chicco Happy Tab heeft twee geheugenpartities, zoals je kunt zien in Instellingen > Opslag.


De archieven worden opgeslagen in het interne geheugen. Wanneer de eerste partitie bijna vol is, kunt u handmatig toepassingen naar de tweede partitie verplaatsen om ruimte vrij te maken.


Ga naar Instellingen > Toepassingen en selecteer de gewenste toepassing. Druk tenslotte op "Verplaatsen naar micro SD kaart".

Om geheugen toe te voegen aan je Chicco Happy Tab, kun je een micro SD-kaart plaatsen (tot 32 GB). Het is alleen mogelijk om audio-, beeld- en videobestanden over te brengen naar de micro SD-kaart. Vooraf geïnstalleerde of gedownloade toepassingen kunnen niet worden overgedragen.

Om de micro SD-kaart in de Chicco Happy Tab te plaatsen, moet u het beschermkapje aan de rechterkant verwijderen door het met een schroevendraaier los te schroeven.


Wanneer het correct is geplaatst, verschijnt er een pictogram in "Android" bovenaan het scherm.


Voorzichtig: Deze handeling moet altijd door een volwassene worden uitgevoerd.


Sluit het klepje van de micro SD-kaart altijd met de borgschroef. De micro SD-kaart is een klein onderdeel en zou door een kind kunnen worden ingeslikt.

De toepassing "Mp3 Player" speelt audiotracks rechtstreeks af van de micro SD-kaart of van de map "muziek" van de Chicco Happy Tab.

 

Let op: "Mp3 Player" kan alleen audiobestanden tot 120 MB afspelen.

Soms kan het geheugen overbelast raken en ervoor zorgen dat toepassingen langzaam draaien. Gewoon de tablet opnieuw opstarten lost dit probleem op.


Als u de tablet niet opnieuw kunt opstarten, kunt u dit doen door de "Reset"-knop in het kleine gaatje aan de achterkant van de tablet in te drukken of door de "Aan/uit"-knop ongeveer 10 seconden in te drukken.

Ja, u kunt de hoeveelheid tijd die uw kinderen kunnen spelen beperken met het onderdeel "Tijdbeheer" in het ouderprofiel. Met deze optie kunt u een nauwkeurig gebruik instellen en voorkomen dat uw kinderen te veel tijd doorbrengen met spelen op de tablet.


Voor het profiel van elk kind kunt u de duur van het gebruik van de tablet beperken en controleren, door voor elke dag van de week tijdvensters en pauzes in te stellen.

Heeft u het antwoord dat u zocht niet gevonden?