Natuurlijke voetafdruk Chicco

Een natuurlijke beweging, zoals lopen, vereist een goede voetontwikkeling. Daarom is in de eerste groeifasen en daarna direct contact van de voet met onregelmatige oppervlakken essentieel: de voetspieren moeten voortdurend worden gestimuleerd om zich goed te kunnen ontwikkelen. Chicco's Natural Footprint is de inlegzool die, dankzij het zachte reliëf, de voetspieren stimuleert en de natuurlijke ontwikkeling van de voetboog van het kind bevordert.

https://www.chicco.be/dw/image/v2/BJJJ_PRD/on/demandware.static/-/Sites-Chicco-Belgium-Library/nl_BE/dw91778b75/site/landing-pages/sottopiede-impronta-naturale/impronta910.jpg
landing-detail-image

Natuurlijke stimulatie

Uit de studie van de ontwikkeling van de voet ontstond een inlegzool (zonder steunzool) voor kinderen die de natuurlijke stimulatie nabootst die nodig is om de voetboog te vormen.

landing-detail-image

Empreinte Naturelle

Il s'agit de la semelle exclusive brevetée, conçue en collaboration avec le Dr Mauro Testa, ergonome et biomécanicien, et testée par le département des sciences motrices de l'université de Pavie. Il présente des reliefs doux qui stimulent en douceur la plante du pied, stimulent les muscles et favorisent le développement naturel de la voûte plantaire.

landing-detail-image

Développement correct du pied

Les muscles du pied doivent être constamment stimulés pour se développer correctement et permettre la formation naturelle de la voûte plantaire.

Achter elke stap staat het Chicco Observatorium

Het Chicco Observatorium werkt samen met de beste deskundigen: de medisch-wetenschappelijke wereld, de ouders en de kinderen.

Samenwerken

Elke oplossing wordt ontworpen en uitgevoerd door middel van wetenschappelijke samenwerking met vooraanstaande deskundigen op pediatrisch gebied.

Observeren

Het gedrag en de psycho-fysieke vooruitgang van het kind worden voortdurend geobserveerd.

Delen

Luisteren naar de ouders is essentieel om de behoeften van het kind en het gezin volledig te begrijpen.

card-image

Chicco Start Up

Eerste stappen (M. 17 - 22) - De schoenen om met de juiste stap te beginnen


Chicco Start Up schoenen voor de eerste stapjes zijn ontworpen om de juiste beweging van de voet tijdens de kruipfase te vergemakkelijken, om het kind te helpen "op zijn voeten te staan" en zijn eerste stapjes op natuurlijke wijze te zetten.

card-image

Chicco Imparo

Eerste stapjes (M. 18 - 24) - De meest natuurlijke manier om te leren lopen


Chicco Imparo schoenen hebben verschillende zooldiktes en zijn ontworpen om de bewegingen van de voet te begeleiden tijdens de eerste stapjes, zodat het kind de juiste loopbeweging leert.