Twee is beter!

Alles meenemen wat je nodig hebt voor je kind kan vermoeiend en ingewikkeld zijn.

https://www.chicco.be/dw/image/v2/BJJJ_PRD/on/demandware.static/-/Sites-Chicco-Belgium-Library/default/dw74c4c7ab/site/advice-pages/promenade/deux-c-est-mieux/organizzare-passeggino.jpg

Indien mogelijk kunt u er het beste voor zorgen dat u van elk accessoire twee heeft of kiezen voor praktische, lichtgewicht versies. De kinderstoel, het autostoeltje, de kinderwagen: je hebt veel essentiële spullen nodig als je met de baby op stap gaat en het is ingewikkeld en vermoeiend om alles mee te nemen. Organisatie is dus essentieel om ervoor te zorgen dat u klaar bent om snel en rustig op pad te gaan.

Twee is beter

Als je kind gewoonlijk veel tijd doorbrengt met andere verzorgers - grootouders bijvoorbeeld - is het een goed idee om een tweede versie te kopen van alles wat je baby de hele dag nodig heeft: een kinderstoel, een autostoeltje, basiskleding, een tweede kinderwagen, speelgoed, reserveluiers, enz.


Door van elk een exemplaar bij de grootouders achter te laten, hoef je niet bij elk bezoek veel spullen mee te nemen.


Voor de tweede woning kunnen we goedkopere en meer eenvoudige producten kiezen die gemakkelijk te hanteren zijn - zonder de veiligheids- en kwaliteitsaspecten te vergeten die uiteraard essentieel zijn.

De tweede kinderwagen - hoe lichter, hoe beter!

Ook als u op reis of buiten de stad gaat, kunt u het beste kiezen voor een tweede kinderwagen die lichter en wendbaarder is dan de wagen die u gewoonlijk gebruikt.

Kinderwagens behoren tot de omvangrijkste babyspullen en kunnen het grootste deel van de kofferbak in beslag nemen, wat een aantal problemen oplevert.

Als alternatief kunt u het beste kiezen voor een lichtere, minder omvangrijke versie van een kinderwagen die weinig ruimte inneemt in uw auto of vakantiehuis.

De tweede kinderstoel - een opvouwbare versie wordt aanbevolen

Ook voor de tweede kinderstoel kies je best een model dat gemakkelijk op te vouwen en te dragen is. Je kunt het in een hoekje laten staan als je het niet gebruikt - het moet licht en veilig zijn voor je kind.