Wandelen

Alles wat je nodig hebt wanneer je samen gaat wandelen.

onze suggesties

De kinderwagens van Chicco

 

De eerste ultracomfortabele wandelwagens, verkocht in Trio Pack bestaande uit een draagmand/autobedje, wandelwagen, autostoel en alle onmisbare accessoires. Ideaal om je kindje te begeleiden vanaf de geboorte tot 3 jaar.

In aanvulling hierop kan je een wandelwagen kopen die over nog meer kwaliteiten beschikt (compact, vederlicht, met enkele of dubbele wielen en vaste of zwenkwielen, vering zodat je kindje comfortabel zit ...).

Heb je een tweeling of kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd? Dan is de dubbele buggy precies wat je zoekt!

Jullie verwachten een kindje en zijn op zoek naar de beste oplossing om jullie zoon of dochter in alle veiligheid te vervoeren? Dit zijn onze tips.

 

Ons advies bij de aankoop:

Of je nu woont in een stad of op het platteland, er is ongetwijfeld een Chicco-oplossing die past bij jouw situatie.

De Trio’s van Chicco bieden alles wat ouders nodig hebben voor hun kindje, vanaf de geboorte tot 3 jaar.

Iedere Trio bestaat uit elementen voor elke groeifase van je kind:

- een draagmand voor maximaal comfort vanaf de geboorte. De draagmand kan ook gebruikt worden als autobedje voor een veilige rit.

- een autostoel, met of zonder basis voor een eenvoudige installatie

- een uiterst comfortabele wandelwagen

 

Elk van deze elementen (autostoel en draagmand) kan gemakkelijk bevestigd worden op de structuur en in de wagen zonder dat je je baby hoeft te wekken.

En er is meer. Bij je Trio wandelwagen horen ook alle noodzakelijke accessoires zoals een verzorgingstas met verschoningsmatje, regenbekleding, voetenzak, voorwerphouder, autokit, enz. om alle situaties het hoofd te kunnen bieden.

Vind al onze wandelwagens tegen voordelige prijzen op de website en in de winkel van onze gespecialiseerde detailhandelaars. Op hun site staat wanneer onze wandelwagens geleverd worden.