Software instellingen

Veelgestelde vragen

U kunt video's en muziek afspelen en afbeeldingen weergeven die u hebt gedownload of overgebracht van uw computer met behulp van de USB-kabel of een micro SD-kaart die in de betreffende poort is geplaatst.


Ondersteunde videoformaten: AVI, MOV, WMV, MP4, 3GP, MPEG, enz. Ondersteunde audio-indelingen: MP3, AAC, OGG, FLAC, Mpeg1, Mpeg2, Mpeg4, SP, ASP GMC, XVID, H.263, H.264 BP, MP, HP, WMV7, WMV8, WMV9, VC1 BP, MP, AP, VP6 / 8, AVS, JPEG, MJPE.

Open in het ouderlijk profiel het menu Instellingen > Taal en invoer.


Druk op "Nederlandse taal (standaard)" om de taal te wijzigen.


Let op: het wijzigen van de taal heeft alleen invloed op de Android interface. De Chicco interface is alleen beschikbaar in het Frans.

Om een letter met een accent in te voeren, drukt u even op de letter die u wilt accentueren: er verschijnt een pop-upvenster met de beschikbare tekens. Druk op het teken dat u wilt gebruiken.

Controleer of het volume niet op het minimum staat.


Zo niet, steek dan een hoofdtelefoon in de betreffende aansluiting (zie gebruiksaanwijzing) en controleer of het geluid werkt. Als het geluid alleen werkt met een koptelefoon, is de luidspreker waarschijnlijk defect.

Ga in het ouderlijk profiel naar Instellingen > Weergave > Lettergrootte en selecteer de grootte die bij u past.


Let op: het wijzigen van de lettergrootte heeft alleen effect in de sectie Android en Instellingen (in het ouderprofiel).

Open vanuit het Ouderlijk Profiel het menu Instellingen. Klik in het menu Draadloos & netwerken op "Meer...".


Selecteer "Vliegtuigmodus".

Heeft u het antwoord dat u zocht niet gevonden?