Account

U kunt een account aanmaken op de website Chicco.be door te klikken op "Een account aanmaken".

Registratie op Chicco.be, en dus het aanmaken van een account, is noodzakelijk om een aankoop op de site te kunnen doen.

Elk account is nominatief, d.w.z. gekoppeld aan een gebruiker die herkenbaar is aan zijn of haar naam, voornaam, geboortedatum en e-mailadres. Dit laatste, als unieke gegevens, is de sleutel tot de identificatie van elke gebruiker in de Artsana database en is noodzakelijk om de veiligheid van uw persoonsgegevens te garanderen.

Vanuit uw account kunt u altijd al uw persoonlijke gegevens wijzigen, behalve uw e-mailadres. Het e-mailadres kan niet worden gewijzigd, want het is de sleutel tot uw account. Om een wijziging van uw e-mailadres aan te vragen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

U kunt uw privacyrechten beheren door naar uw persoonlijke profiel te gaan. Als u hulp nodig heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Onderaan al onze promotionele nieuwsbrieven vindt u een link om u af te melden. Klik eenmaal op deze link en bevestig op het volgende scherm om onze promotionele communicatie niet langer te ontvangen. Bovendien kunt u uw privacyrechten beheren door naar uw persoonlijke profiel te gaan. Als u hulp nodig heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

U kunt uw privacyrechten beheren door naar uw persoonlijke profiel te gaan. Als u hulp nodig heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Om de verwijdering van uw account aan te vragen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Heeft u het antwoord dat u zocht niet gevonden?